Poolhouses
Transformeer uw buitenruimte met een stijlvol poolhouse. Volledig personaliseerbaar en turn-key opgeleverd.
Poolhouses
Ervaar het ultieme buitenleven

Verior Poolhouses

Een plek waar je kunt genieten van luxe en comfort

Onze poolhouses zijn ontworpen om jou de ultieme ervaring te bieden, of je nu wilt ontspannen aan het zwembad, in alle rust wilt werken of gasten wilt ontvangen in een luxe omgeving. Met onze expertise en toewijding creëren we unieke Poolhouses die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Verior Poolhouses

Verior Poolhouses
Een plek waar je kunt genieten van luxe en comfort

Onze poolhouses zijn ontworpen om jou de ultieme ervaring te bieden, of je nu wilt ontspannen aan het zwembad, in alle rust wilt werken of gasten wilt ontvangen in een luxe omgeving. Elk Verior poolhouse is een ware eyecatcher. Bij Verior besteden we dan ook veel aandacht aan het esthetische aspect, zodat het naadloos aansluit bij de stijl van jouw woning en omgeving. Met onze expertise en toewijding creëren we unieke Poolhouses die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Samenstellen

Stel jouw ideale Poolhouse smen

render-company-3d-visualisatie-interieur
oslo 1
helsinki 1
stockholm 1

Genieten van luxe en comfort

Het creëren van unieke en persoonlijke ruimtes

We geloven in het creëren van unieke en persoonlijke ruimtes, daarom passen zowel het ontwerp als onze service zich volledig aan jouw wensen aan. Met oog voor detail en vakmanschap streven we ernaar om jouw poolhouse tot in perfectie te realiseren. Van het selecteren van hoogwaardige materialen tot het creëren van een harmonieuze sfeer, elk aspect wordt zorgvuldig overwogen en uitgevoerd. Jouw poolhouse wordt een prachtig verlengstuk van jouw persoonlijke stijl en een plek waar je kunt genieten van luxe en comfort.

Luxe en comfort

Het creëren van unieke persoonlijke ruimtes

We geloven in het creëren van unieke en persoonlijke ruimtes, daarom passen zowel het ontwerp als onze service zich volledig aan jouw wensen aan. Met oog voor detail en vakmanschap streven we ernaar om jouw poolhouse tot in perfectie te realiseren.

Maatwerk

Alle vrijheid om de indeling en materialen van uw luxe poolhouse te bepalen

Bij Verior geloven we in maatwerk en personalisatie. Met behulp van onze diverse modellen kun je zelf het ideale poolhouse samenstellen, aangepast aan jouw specifieke voorkeuren en behoeften. Van de indeling en grootte tot de keuze van materialen en afwerking, alles kan worden aangepast om een uniek Poolhouse te creëren dat volledig bij jou past.

Maatwerk

Alle vrijheid om de indeling en materialen van uw luxe poolhouse te bepalen

Bij Verior geloven we in maatwerk en personalisatie. Met behulp van onze diverse modellen kun je zelf het ideale poolhouse samenstellen, aangepast aan jouw specifieke voorkeuren en behoeften.

Eiland_zij aanzicht
Verior - Wellness Retreat - Copenhagen
hoek opstelling_zij aanzicht

Onze modules

Verior M26

Maak kennis met de perfecte plek om te ontspannen en te genieten. Het moderne ontwerp en gebruik van duurzame materialen biedt een comfortabele en stijlvolle ruimte. De grote glazen schuifdeuren zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een adembenemend uitzicht op de omgeving.  De perfecte plek om te ontspannen, te barbecueën en te genieten van het buitenleven.

Verior M26

Maak kennis met de perfecte plek om te ontspannen en te genieten. Het moderne ontwerp en gebruik van duurzame materialen biedt een comfortabele en stijlvolle ruimte.

Woonruimte
26m² BVO
Afmetingen
7 x 3.0 x 3.0 m
Modules
Single
Exterieur stijlen
Copenhagen Stockholm Helsinki Oslo
Woonruimte
26m² BVO
Afmetingen
7 x 4.0 x 3.0 m

Exterieur stijlen

Verior M34

De perfecte bed & breakfast module. Hoe compact kan luxe zijn? Biedt gasten de uitzonderlijke ervaring van een volwaardige suite voorzien van een aparte badkamer met toilet, kitchenette en ruime living voorzien van openslaande deuren of schuifpui.

Verior M34

Het perfecte gastenverblijf of bed & breakfast module. Hoe compact kan luxe zijn?

Woonruimte
34m2 BVO
Afmetingen
8.5 x 4.0 x 3.0 m
Modules
Single
Woonruimte
34m2 BVO
Afmetingen
8.5 x 4.0 x 3.0 m

Exterieur stijlen

Verior L43

Een panoramisch uitzicht. Grote raampartijen aan zowel de voor als achterzijde. Beschikbaar in verschillende indelingen, van 2 slaapkamers tot luxe badkamer ensuite.

Verior L43

Een panoramisch zicht dankzij de grote raampartijen aan weerszijde. Verior L43 is een ruime enkele module die beschikbaar is in verschillende indelingen, van 2 slaapkamers tot luxe badkamer ensuite.

Woonruimte
42m2 BVO
Afmetingen
12 x 3.5 x 3.0 m
Modules
Single
Woonruimte
42m2 BVO
Afmetingen
12 x 3.5 x 3.0 m

Exterieur stijlen

Verior L50

Met 50m² BVO is de Verior L50 de ruimste module binnen ons aanbod buitenverblijven. Dit buitenverblijf heeft een ruime living met open keuken, één of zelfs twee slaapkamers, een aparte badkamer met toilet en kan worden uitgevoerd met schuifpui of openslaande tuindeuren. Stel zelf samen en maak een keuze uit een van de vier exterieur stijlen.

Verior L50

Verior L50 is ons grootste buitenverblijf. Deze beschikt over een ruime living met open keuken, schuifpui of openslaande tuindeuren, één of twee slaapkamers en aparte badkamer met toilet.

Woonruimte
50m² BVO
Afmetingen
12 x 4.0 x 3.0 m
Modules
Single
Exterieur stijlen
Copenhagen Stockholm Helsinki Oslo
Woonruimte
50m² BVO
Afmetingen
12 x 4.0 x 3.0 m

Exterieur stijlen

Verior M34

De ideale bed & breakfast module. Voorzien van aluminium raampartijen in combinatie met duurzame houten gevelafwerking. Deze module is beschikbaar in verschillende exterieur afwerkingen en kan ingedeeld worden aan de hand van diverse floorplans.

Verior L43

Enkele module, uitvoerbaar in verschillende exterieur afwerkingen en in te delen aan de hand van diverse floorplans.

Woonruimte
34m2 BVO
Afmetingen
8.5 x 4.0 x 3.0 m
Modules
Single
Exterieur stijlen
Copenhagen Stockholm Helsinki Oslo
Woonruimte
42m2 BVO
Afmetingen
12 x 3.5 x 3.0 m

Exterieur stijlen

buitenverblijf
Strakke wandafwerking

De binnenwanden van een Verior buitenverblijf worden strak en naadloos afgepleisterd voor een echte hoogwaardige uitstraling en kunnen afgewerkt worden in een RAL kleur naar keuze.

Aluminium kozijnen

Al onze modules worden standaard uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige aluminium kozijnen. Passend bij het strakke design van onze modules.

Gevelafwerking

Ieder Verior model heeft zijn eigen unieke design kenmerken en kan naar wens worden afgewerkt met natuurlijke materialen zoals thermisch gemodificeerd hout of een onderhoudsarme composiet bekleding.

Isolatie
Onze buitenverblijven voldoen aan zeer hoge isolatie waarden. Naast inwendige wand isolatie passen wij aan de buitenschil naar gelang de exterieur keuze tenminste 80mm PIR isolatie toe.

Hoogwaardige en duurzame materialen

Poolhouses die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en duurzaam

Bij Verior is ons streven om jouw poolhouse te transformeren tot een prachtig resultaat van hoogwaardige materialen en vakmanschap. We zijn ervan overtuigd dat het gebruik van kwaliteitsmaterialen en een geavanceerde bouwmethodiek essentieel zijn om een poolhouse te creëren dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en duurzaam.

Hoogwaardige en duurzame materialen

Niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en duurzaam

We zijn ervan overtuigd dat het gebruik van kwaliteitsmaterialen en een geavanceerde bouwmethodiek essentieel zijn om een poolhouse te creëren dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en duurzaam.

Uiterst duurzame en zorgvuldig geslecteerde materialen

Een Verior module wordt volledig prefab geproduceerd met enkel gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen zoals thermisch gemodificeerde gevelbekleding, aluminium kozijnen en isolatiematerialen met de hoogste isolatiewaarden.

Buitengewoon goed geïsoleerd

Onze modules zijn uitstekend geïsoleerd. Onze light steel frame bouwmethodiek stelt ons in staat om hoge isolatie waarden te behalen zonder het verlies van kostbare ruimte. 

Efficiënte en circulaire in-house productie

Een Verior module wordt volledig prefab geproduceerd en rechtstreeks geleverd vanuit onze productielocatie in Nederland vanuit waar wij het bouwproces optimaal kunnen managen met kortere bouwtijden en grip op kwaliteit.

Veelgestelde vragen

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een Verior Poolhouse?

Voor het plaatsen van een Poolhouse zijn er enkele richtlijnen. Zo heb je te maken met de bebouwingsruimte van het perceel. Dat is het gebied in je tuin waarop je vrij mag bouwen. Bij een achtertuin tot honderd vierkante meter (100m2) is dit de helft van de grond, maar bij een grotere tuin is dit een kleiner percentage. Voor een mantelzorg bestemming kunnen deze voorwaarden weer afwijken. Verior kijkt graag mee naar de specifieke situatie en kan vrijblijvend een haalbaarheidscheck doen. 

Is het mogelijk om aanpassingen te doen aan het ontwerp of indeling?

Het unieke van het Verior concept is dat onze modules volledig engineerd zijn waarmee we een optimaal product kunnen leveren en een efficiënte doorlooptijd. Door keuzes te bieden in verschillende exterieur stijlen, indelingen en interieuropties kun je een Verior module geheel eigen maken. Zijn er daarnaast nog specifieke wensen dan bespreken wij dat graag in een maatwerk gesprek. 

Welke voorbereidingen moet ik zelf treffen voor het plaatsen van een Verior Poolhouse?

Standaard worden onze modules geplaatst op schroeffunderingen. Hiervoor dient de ondergrond voldoende vlak en vrij te zijn. Daarnaast dienen er voorbereidingen te worden getroffen voor de aanleg van riolering, elektra en water. Samen met onze partners kunnen wij deze voorbereidingen desgewenst geheel uit handen nemen.

Wordt een Verior Poolhouse echt in één dag geplaatst?

Ons streven is dat een Verior module altijd volledig geprefabriceerd en binnen één dag op locatie wordt geplaatst, afhankelijk van het aantal modules. 

Turn-key Verior woningen

Projecten waar we trots op zijn

Verior is in 2020 opgericht vanuit de gedachte dat woonoplossingen slimmer, duurzamer en toegankelijker zouden moeten zijn voor zowel starters, doorstromers alsook senioren. Verior startten met het doel de ideale modulaire woonoplossing te creëren die kan meegroeien met de behoefte van de bewoner. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze mailings en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.