Mantelzorgwoningen
Sleutelklare mantelzorgwoningen met het oog op de toekomst.
Wonen in een vertrouwde omgeving.
Mantelzorg
Sleutelklare woningen, zorgeloos wonen.

Verior mantelzorgwoningen

Sleutelklare mantelzorgwoningen.
Comfortabel wonen in een vertrouwde omgeving

In alle comfort wonen in een vertrouwde omgeving én dat in een onderscheidend high end ontwerp. Verior mantelzorgwoningen bestaan uit enkele of geschakelde modules in diverse samenstellingen en zijn ontworpen met een maximum van 100m2. Afhankelijk van de bestemming van de woning kan deze daardoor in veel gevallen vergunningsvrij geplaatst worden. Bij Verior configureer je in enkele stappen de ideale mantelzorgwoning. Al onze mantelzorgwoningen worden rechtstreeks geleverd vanuit onze eigen productielocatie in Nederland, vanuit waar wij het bouwproces optimaal kunnen managen met snelle bouwtijden en grip op kwaliteit en service.

Onze modules zijn samengesteld uit  duurzame en hoogwaardige materialen. Geselecteerd op design, circulariteit en functionaliteit. Alle luxe en comfort die je maar kunt wensen én tegelijkertijd werken aan een betere leefomgeving.

Elke Verior module wordt volledig prefab geproduceerd en rechtstreeks geleverd vanuit onze productielocatie in Nederland vanuit waar wij het bouwproces optimaal kunnen inrichten met efficiënte doorlooptijden en een uitstekende grip op kwaliteit.

Al onze modules worden volledig geproduceerd in onze eigen productielocatie in Nederland en in 95% van de gevallen binnen één dag sleutelklaar geplaatst op locatie. 

 

Samenstellen

In slechts enkele stappen stel je de mantelzorgwoning samen
die aansluit op jouw wensen

Copenhagen 1
oslo 1
helsinki 1
stockholm 1

Exterieur

Onderscheidende exterieur stijlen, verre van standaard

Natuurlijke houten gevelafwerking gecombineerd met zwarte aluminium kozijnen zijn een kenmerkend design aspect van onze modules. En ondanks dat de afmetingen compact zijn voelt de binnenruimte wijd open. Het licht komt je tegemoet via de slanke raampartijen en geven een Verior mantelzorgwoning het gevoel van ruimtelijkheid en geborgenheid.

Exterieur

Unieke exterieur stijlen,
verre van standaard

Maak een keuze uit een van de exterieur stijlen die het unieke kenmerk vormen van jouw mantelzorgwoning.

Interieur

Slim gebruik van de ruimte. Zorgvuldig geselecteerde materialen en mogelijkheden.

Wij hebben het meeste denkwerk al gedaan. Onze mantelzorgmodules zijn samengesteld uit  duurzame en hoogwaardige materialen. Geselecteerd functionaliteit, duurzaamheid en design. Zo maak je een keuze uit een van de vele indelingen, stel je de ideale keukenopstelling samen en breidt je een module uit met de vele additionele opties. Comfortabel wonen met het oog op de toekomst.

Interieur

Slim gebruik van de ruimte. Zorgvuldig geselecteerde materialen en mogelijkheden.

Verior mantelzorgmodules zijn samengesteld uit  duurzame en hoogwaardige materialen. Geselecteerd functionaliteit, duurzaamheid en design.

vloer
hoek opstelling_zij aanzicht
IMG_6117

Ervaar ultiem wooncomfort vanaf het moment dat je een Verior woning binnenstapt. De high end afwerking van onze modules is ongeëvenaard. Elke centimeter wordt optimaal benut en ondanks dat de afmetingen compact zijn voelt de binnenruimte wijd open.

Door het combineren van de mooiste materialen creëren wij de stijl die bij je past. Zo bieden wij ook een breed palet aan keuzes in vloeren. Van een PVC visgraatvloer tot een onderhoudsvriendelijke vinyl vloer. Vanzelfsprekend volledig afgewerkt tot aan afgelakte plinten.

Ook de keuzes in wandafwerkingen zijn bij Verior verre van standaard. Dankzij onze bewezen bouwmethodiek durven wij het aan om standaard te werken met strak gepleisterde wanden en plafonds. Voor badkamers en decoratieve wanden bieden wij een breed aanbod van hoogwaardige panelen die in vele motieven en kleuren zijn samen te stellen. 

Onze modules

Verior LL100

Deze geschakelde mantelzorgwoning van maarliefst 100m² biedt een ruime en veelzijdige woonruimte met een open en flexibele indeling. Met meerdere slaapkamers, diverse keukenopstellingen en een moderne badkamer is het ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. De aluminium raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en de verschillende exterieur opties maken de Verior LL100 tot een moderne en hoogwaardige mantelzorgwoning.

Verior LL100

Verior LL100 is een geschakelde mantelzorgwoning van maarliefst 100m². Deze woning biedt een ruime living, meerdere slaapkamers en een moderne badkamer en keuken. De verschillende exterieur opties maken de LL100 tot een moderne en hoogwaardige mantelzorgwoning.

Afmetingen
12.5 x 4.0 x 3.0m
12.5 x 4.0 x 3.0m
Woonruimte
100m² BVO

Modules
Dubbel, geschakeld

Exterieur stijlen
Copenhagen Stockholm Helsinki Oslo

Afmetingen
12.5 x 4.0 x 3.0m
12.5 x 4.0 x 3.0m
Woonruimte
100m² BVO

Exterieur stijlen

Verior ML80

Met hoogwaardige afwerkingen en materialen is de ML80 ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende wensen. Met 2 modules, biedt deze mantelzorgwoning een veelzijdige living, meerdere slaapkamers, diverse keukenopstellingen en een moderne badkamer. Het unieke van deze woning is de overkapping met moderne shutterpanelen die de binnen- en buitenruimte naadloos in elkaar laten overlopen.

Verior ML80

Met hoogwaardige afwerkingen en materialen is mantelzorgwoning ML80 ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende wensen.

Afmetingen
12.5 x 4.0 x 3.0m
8.00 x 4.0 x 3.0m
Woonruimte
80m² BVO

Modules
Geschakeld

Afmetingen
12.5 x 4.0 x 3.0m
6.00 x 4.0 x 3.0m
Woonruimte
75m² BVO

Exterieur stijlen

Verior L50

Verior L50 bestaat uit een enkele module. Deze mantelzorgwoning biedt een veelzijdige woonruimte met meerdere slaapkamers, diverse keukenopstellingen en een moderne badkamer en living. De woning heeft veel lichtinval, verschillende gevelafwerkingen en kan worden voorzien van een schuifpui om het binnen- en buitenleven te verbinden.

Verior L50

Mantelzorgwoning L50 biedt een veelzijdige woonruimte met meerdere slaapkamers, diverse keukenopstellingen en een moderne badkamer en living. Stel zelf samen.

Afmetingen
12 x 4.0 x 3.0m
Woonruimte
50m² BVO
Modules
Single
Afmetingen
12 x 3.5 x 3.0 m
Woonruimte
42m2 BVO

Exterieur stijlen

Verior LL80

Verior LL80 is een geschakelde mantelzorgwoning bestaande uit 2 modules. Deze mantelzorgwoning biedt een veelzijdige living, meerdere slaapkamers, diverse keukenopstellingen en een moderne badkamer. De moderne raampartijen zorgen voor een ideale verbinding met buiten. 

Verior LL80

Verior LL80 is een geschakelde mantelzorgwoning. Deze woning biedt een veelzijdige living, meerdere slaapkamers, diverse keukenopstellingen en een moderne badkamer.

Afmetingen
10 x 4.0 x 3.0m
10 x 4.0 x 3.0m
Woonruimte
80m² BVO

Modules
Dubbel, geschakeld

Exterieur stijlen
Copenhagen Stockholm Helsinki Oslo

Afmetingen
10 x 4.0 x 3.0m
10 x 4.0 x 3.0m
Woonruimte
80m² BVO

Exterieur stijlen

verior-ll100
Gevelbekleding

Ieder Verior model heeft zijn eigen unieke design kenmerken. Zo is model Copenhagen uitgevoerd met duurzame Thermo Fraké gevelbekleding, toegepast op een innovatief klikprofiel.

Isolatie

Onze woningen voldoen aan zeer hoge isolatie waarden. Naast een volledige wand isolatie passen wij voor de buitenschil tenminste 80mm hoogwaardige isolatie toe afgewerkt naargelang de design keuze.

Glas

Een Verior woning wordt standaard uitgevoerd met hoogwaardige aluminium kozijnen voorzien van triple HR++ glas. 

Turn-key modules

Niet alleen esthetisch een slimme keuze

Bij Verior hechten we niet alleen waarde aan esthetiek. Een Verior mantelzorgwoning moet mooi zijn maar minstens zo belangrijk vinden wij het duurzame leef comfort, een constructie die levenslang mee gaat en een lage footprint voor ons klimaat door het gebruik van eerlijke materialen.

Uiterst duurzame en zorgvuldig geslecteerde materialen

Een Verior module wordt volledig prefab geproduceerd met enkel gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen zoals thermisch gemodificeerde gevelbekleding, aluminium kozijnen en hoogwaardige isolatiematerialen.

Buitengewoon goed geïsoleerd

Onze modules zijn uitstekend geïsoleerd. Onze light steel frame bouwmethodiek stelt ons in staat om hoge isolatie waarden te behalen zonder het verlies van kostbare ruimte. 

Efficiënte en circulaire in-house productie

Een Verior module wordt volledig prefab geproduceerd en rechtstreeks geleverd vanuit onze productielocatie in Nederland vanuit waar wij het bouwproces optimaal kunnen managen met kortere bouwtijden en grip op kwaliteit.

Veelgestelde vragen

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een mantelzorgwoning?

Voor het plaatsen van een zogenaamd bijgebouw zijn er enkele richtlijnen. Zo heb je te maken met de bebouwingsruimte van het perceel. Dat is het gebied in je tuin waarop je vrij mag bouwen. Bij een achtertuin tot honderd vierkante meter (100m2) is dit de helft van de grond, maar bij een grotere tuin is dit een kleiner percentage. Voor een mantelzorg bestemming kunnen deze voorwaarden weer afwijken. Verior kijkt graag mee naar de specifieke situatie en kan vrijblijvend een haalbaarheidscheck doen. 

Is het mogelijk om aanpassingen te doen aan het ontwerp of indeling?

Het unieke van het Verior concept is dat onze modules volledig engineerd zijn waarmee we een optimaal product kunnen leveren en een efficiënte doorlooptijd. Door keuzes te bieden in verschillende exterieur stijlen, indelingen en interieuropties kun je een Verior module geheel eigen maken. Zijn er daarnaast nog specifieke wensen dan bespreken wij dat graag in een maatwerk gesprek. 

Welke voorbereidingen moet ik zelf treffen voor het plaatsen van een Verior woning?

Standaard worden onze modules geplaatst op schroeffunderingen. Hiervoor dient de ondergrond voldoende vlak en vrij te zijn. Daarnaast dienen er voorbereidingen te worden getroffen voor de aanleg van riolering, elektra en water. Samen met onze partners kunnen wij deze voorbereidingen desgewenst geheel uit handen nemen.

Wordt een Verior woning echt in één dag geplaatst?

Ons streven is dat een Verior module altijd volledig geprefabriceerd en binnen één dag op locatie wordt geplaatst, afhankelijk van het aantal modules. 

Turn-key Verior woningen

Projecten waar we trots op zijn

Verior is in 2020 opgericht vanuit de gedachte dat woonoplossingen slimmer, duurzamer en toegankelijker zouden moeten zijn voor zowel starters, doorstromers alsook senioren. Verior startten met het doel de ideale modulaire woonoplossing te creëren die kan meegroeien met de behoefte van de bewoner. 

Demo modellen
direct uit voorraad

Benieuwd naar ons actuele aanbod voorraadmodellen? Wij informeren je geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze mailings en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.