Veelgestelde vragen

Vindt hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen over onze Verior modules

FAQ

Verior modules zijn volledig functionele plug-and-play-oplossingen. Perfect geschikt voor direct gebruik.

Zo configureer je in enkele stappen de ideale (mantelzorg)woning, tuinkantoor, buitenverblijf óf luxe wellness retreat. Rechtstreeks geleverd vanuit onze eigen productielocatie in Nederland vanuit waar wij het bouwproces optimaal kunnen managen met kortere bouwtijden en grip op kwaliteit. Verior is een innovatief bouw en ontwikkelbedrijf gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige prefab woonoplossingen, werkomgevingen en leisure producten.

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een Verior module?

Voor het plaatsen van een zogenaamd bijgebouw zijn er enkele richtlijnen. Zo heb je te maken met de bebouwingsruimte van het perceel. Dat is het gebied in je tuin waarop je vrij mag bouwen. Bij een achtertuin tot honderd vierkante meter (100m2) is dit de helft van de grond, maar bij een grotere tuin is dit een kleiner percentage. Voor een mantelzorg bestemming kunnen deze voorwaarden weer afwijken. Verior kijkt graag mee naar de specifieke situatie en kan vrijblijvend een haalbaarheidscheck doen. 

Is het mogelijk om aanpassingen te doen aan het ontwerp of indeling?

Het unieke van het Verior concept is dat onze modules volledig engineerd zijn waarmee we een optimaal product kunnen leveren en een efficiënte doorlooptijd. Door keuzes te bieden in verschillende exterieur stijlen, indelingen en interieuropties kun je een Verior module geheel eigen maken. Zijn er daarnaast nog specifieke wensen dan bespreken wij dat graag in een maatwerk gesprek. 

Welke voorbereidingen moet ik zelf treffen voor het plaatsen van een Verior module?

Standaard worden onze modules geplaatst op schroeffunderingen. Hiervoor dient de ondergrond voldoende vlak en vrij te zijn. Daarnaast dienen er voorbereidingen te worden getroffen voor de aanleg van riolering, elektra en water. Samen met onze partners kunnen wij deze voorbereidingen desgewenst geheel uit handen nemen.

Wordt een Verior module echt in één dag geplaatst?

Ons streven is dat een Verior module altijd volledig geprefabriceerd en binnen één dag op locatie wordt geplaatst, afhankelijk van het aantal modules. 

Is het ook mogelijk om een tuinkantoor zakelijk aan te schaffen of te leasen?

Onze standaard modellen kunnen via lease afgenomen worden. Een Verior tuinkantoor is aantrekkelijk voor werkgevers die hun medewerkers willen voorzien van een goede thuiswerkplek en tegen een geringe investering met behoud van waarde.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze mailings en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.