Buitenverblijven
Hoogwaardige buitenverblijven waarin je kunt werken, ontspannen of gasten een overnachting biedt. Volledig personaliseerbaar en turn-key opgeleverd.
Buitenverblijven
Hoogwaardige buitenverblijven en poolhouses.

Verior buitenverblijven

Hoogwaardige buitenverblijven.
Waarin je ultiem kunt ontspannen, werken of gasten kunt ontvangen.

Verior ontwerpt en realiseert hoogwaardige buitenverblijven die perfect aansluiten bij jouw wensen. Een plek waarin je ultiem kunt ontspannen, rustig kunt werken óf gasten kunt ontvangen. Een verior buitenverblijf is een complete stijlvolle beleving die volledig personaliseerbaar is naar persoonlijke wensen. Aan de hand van onze modellen stel je zelf het ideale buitenverblijf samen. Volledig geprefabriceerd en plaatsbaar binnen één dag.

Verior buitenverblijven

Buitenverblijven.
Waarin je ultiem kunt ontspannen, werken of gasten kunt ontvangen.

Een verior buitenverblijf is een complete stijlvolle beleving die volldig personaliseerbaar is naar persoonlijke wensen. Aan de hand van onze modellen stel je zelf het ideale buitenverblijf samen. Volledig geprefabriceerd en plaatsbaar binnen één dag.

Onze modules zijn samengesteld uit  duurzame en hoogwaardige materialen. Geselecteerd op design, circulariteit en functionaliteit. Alle luxe en comfort die je maar kunt wensen én tegelijkertijd werken aan een betere leefomgeving.

Elke Verior module wordt volledig prefab geproduceerd en rechtstreeks geleverd vanuit onze productielocatie in Nederland vanuit waar wij het bouwproces optimaal kunnen inrichten met efficiënte doorlooptijden en een uitstekende grip op kwaliteit.

Al onze modules worden volledig geproduceerd in onze eigen productielocatie in Nederland en in 95% van de gevallen binnen één dag sleutelklaar geplaatst op locatie. 

 

Samenstellen

In slechts enkele stappen stel je de ideale module samen
die aansluit op jouw wensen

Copenhagen 1
oslo 1
helsinki 1
stockholm 1

Exterieur

Onderscheidende exterieur stijlen, verre van standaard

Natuurlijke houten gevelafwerking gecombineerd met zwarte aluminium kozijnen zijn een kenmerkend design aspect van onze modules. En ondanks dat de afmetingen compact zijn voelt de binnenruimte wijd open. Het licht komt je tegemoet via de slanke aluminium raampartijen en geven een Verior buitenverblijf het gevoel van ruimtelijkheid en geborgenheid.

Exterieur

Unieke exterieur stijlen,
verre van standaard

Maak een keuze uit een van de kenmerkende exterieur stijlen en bepaal het unieke karakter van jouw buitenverblijf.

Interieur

Slim gebruik van de ruimte. Zorgvuldig geselecteerde materialen en mogelijkheden.

Wij hebben het meeste denkwerk al uit handen genomen. Verior modules zijn samengesteld uit duurzame en hoogwaardige materialen. Geselecteerd op design, comfort en duurzaamheid. Welke exterieur stijl spreekt jou aan? Maak een keuze uit een van de vele floorplans, bepaal de ideale keukenopstelling en breidt een module uit met de vele additionele opties die een Verior buitenverblijf uniek maken. 

Interieur

Slim gebruik van de ruimte. Zorgvuldig geselecteerde materialen en mogelijkheden.

Een Verior buitenverblijf kun je geheel aanpassen naar jouw wensen. Bijvoorbeeld met een kookeiland.

Eiland_zij aanzicht
IMG_6117
hoek opstelling_zij aanzicht

Onze modules

Verior M26

Maak kennis met de perfecte plek om te ontspannen en te genieten. Het moderne ontwerp en gebruik van duurzame materialen biedt een comfortabele en stijlvolle ruimte. De grote glazen schuifdeuren zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een adembenemend uitzicht op de omgeving.  De perfecte plek om te ontspannen, te barbecueën en te genieten van het buitenleven.

Verior M26

Maak kennis met de perfecte plek om te ontspannen en te genieten. Het moderne ontwerp en gebruik van duurzame materialen biedt een comfortabele en stijlvolle ruimte.

Woonruimte
26m² BVO
Afmetingen
7 x 3.0 x 3.0 m
Modules
Single
Exterieur stijlen
Copenhagen Stockholm Helsinki Oslo
Woonruimte
26m² BVO
Afmetingen
7 x 4.0 x 3.0 m

Exterieur stijlen

Verior M34

De perfecte bed & breakfast module. Hoe compact kan luxe zijn? Biedt gasten de uitzonderlijke ervaring van een volwaardige suite voorzien van een aparte badkamer met toilet, kitchenette en ruime living voorzien van openslaande deuren of schuifpui.

Verior M34

Het perfecte gastenverblijf of bed & breakfast module. Hoe compact kan luxe zijn?

Woonruimte
34m2 BVO
Afmetingen
8.5 x 4.0 x 3.0 m
Modules
Single
Woonruimte
34m2 BVO
Afmetingen
8.5 x 4.0 x 3.0 m

Exterieur stijlen

Verior L43

Een panoramisch uitzicht. Grote raampartijen aan zowel de voor als achterzijde. Beschikbaar in verschillende indelingen, van 2 slaapkamers tot luxe badkamer ensuite.

Verior L43

Een panoramisch zicht dankzij de grote raampartijen aan weerszijde. Verior L43 is een ruime enkele module die beschikbaar is in verschillende indelingen, van 2 slaapkamers tot luxe badkamer ensuite.

Woonruimte
42m2 BVO
Afmetingen
12 x 3.5 x 3.0 m
Modules
Single
Woonruimte
42m2 BVO
Afmetingen
12 x 3.5 x 3.0 m

Exterieur stijlen

Verior L50

Met 50m² BVO is de Verior L50 de ruimste module binnen ons aanbod buitenverblijven. Dit buitenverblijf heeft een ruime living met open keuken, één of zelfs twee slaapkamers, een aparte badkamer met toilet en kan worden uitgevoerd met schuifpui of openslaande tuindeuren. Stel zelf samen en maak een keuze uit een van de vier exterieur stijlen.

Verior L50

Verior L50 is ons grootste buitenverblijf. Deze beschikt over een ruime living met open keuken, schuifpui of openslaande tuindeuren, één of twee slaapkamers en aparte badkamer met toilet.

Woonruimte
50m² BVO
Afmetingen
12 x 4.0 x 3.0 m
Modules
Single
Exterieur stijlen
Copenhagen Stockholm Helsinki Oslo
Woonruimte
50m² BVO
Afmetingen
12 x 4.0 x 3.0 m

Exterieur stijlen

Verior M34

De ideale bed & breakfast module. Voorzien van aluminium raampartijen in combinatie met duurzame houten gevelafwerking. Deze module is beschikbaar in verschillende exterieur afwerkingen en kan ingedeeld worden aan de hand van diverse floorplans.

Verior L43

Enkele module, uitvoerbaar in verschillende exterieur afwerkingen en in te delen aan de hand van diverse floorplans.

Woonruimte
34m2 BVO
Afmetingen
8.5 x 4.0 x 3.0 m
Modules
Single
Exterieur stijlen
Copenhagen Stockholm Helsinki Oslo
Woonruimte
42m2 BVO
Afmetingen
12 x 3.5 x 3.0 m

Exterieur stijlen

buitenverblijf
Strakke wandafwerking

De binnenwanden van een Verior buitenverblijf worden strak en naadloos afgepleisterd voor een echte hoogwaardige uitstraling en kunnen afgewerkt worden in een RAL kleur naar keuze.

Aluminium kozijnen

Al onze modules worden standaard uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige aluminium kozijnen. Passend bij het strakke design van onze modules.

Gevelafwerking

Ieder Verior model heeft zijn eigen unieke design kenmerken en kan naar wens worden afgewerkt met natuurlijke materialen zoals thermisch gemodificeerd hout of een onderhoudsarme composiet bekleding.

Isolatie
Onze buitenverblijven voldoen aan zeer hoge isolatie waarden. Naast inwendige wand isolatie passen wij aan de buitenschil naar gelang de exterieur keuze tenminste 80mm PIR isolatie toe.

Turn-key buitenverblijven

Niet alleen esthetisch een slimme keuze

Bij Verior hechten we niet alleen waarde aan het ontwerp. Een Verior buitenverblijf moet mooi zijn maar minstens zo belangrijk vinden wij een optimaal leefcomfort, een constructie die levenslang mee gaat en een lage footprint voor ons klimaat door het gebruik van eerlijke materialen.

Uiterst duurzame en zorgvuldig geslecteerde materialen

Een Verior module wordt volledig prefab geproduceerd met enkel gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen zoals thermisch gemodificeerde gevelbekleding, aluminium kozijnen en isolatiematerialen met de hoogste isolatiewaarden.

Buitengewoon goed geïsoleerd

Onze modules zijn uitstekend geïsoleerd. Onze light steel frame bouwmethodiek stelt ons in staat om hoge isolatie waarden te behalen zonder het verlies van kostbare ruimte. 

Efficiënte en circulaire in-house productie

Een Verior module wordt volledig prefab geproduceerd en rechtstreeks geleverd vanuit onze productielocatie in Nederland vanuit waar wij het bouwproces optimaal kunnen managen met kortere bouwtijden en grip op kwaliteit.

Veelgestelde vragen

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een Verior buitenverblijf?

Voor het plaatsen van een zogenaamd bijgebouw zijn er enkele richtlijnen. Zo heb je te maken met de bebouwingsruimte van het perceel. Dat is het gebied in je tuin waarop je vrij mag bouwen. Bij een achtertuin tot honderd vierkante meter (100m2) is dit de helft van de grond, maar bij een grotere tuin is dit een kleiner percentage. Voor een mantelzorg bestemming kunnen deze voorwaarden weer afwijken. Verior kijkt graag mee naar de specifieke situatie en kan vrijblijvend een haalbaarheidscheck doen. 

Is het mogelijk om aanpassingen te doen aan het ontwerp of indeling?

Het unieke van het Verior concept is dat onze modules volledig engineerd zijn waarmee we een optimaal product kunnen leveren en een efficiënte doorlooptijd. Door keuzes te bieden in verschillende exterieur stijlen, indelingen en interieuropties kun je een Verior module geheel eigen maken. Zijn er daarnaast nog specifieke wensen dan bespreken wij dat graag in een maatwerk gesprek. 

Welke voorbereidingen moet ik zelf treffen voor het plaatsen van een Verior buitenverblijf?

Standaard worden onze modules geplaatst op schroeffunderingen. Hiervoor dient de ondergrond voldoende vlak en vrij te zijn. Daarnaast dienen er voorbereidingen te worden getroffen voor de aanleg van riolering, elektra en water. Samen met onze partners kunnen wij deze voorbereidingen desgewenst geheel uit handen nemen.

Wordt een Verior buitenverblijf echt in één dag geplaatst?

Ons streven is dat een Verior module altijd volledig geprefabriceerd en binnen één dag op locatie wordt geplaatst, afhankelijk van het aantal modules. 

Turn-key Verior woningen

Projecten waar we trots op zijn

Verior is in 2020 opgericht vanuit de gedachte dat woonoplossingen slimmer, duurzamer en toegankelijker zouden moeten zijn voor zowel starters, doorstromers alsook senioren. Verior startten met het doel de ideale modulaire woonoplossing te creëren die kan meegroeien met de behoefte van de bewoner. 

Demo modellen
direct uit voorraad

Benieuwd naar ons actuele aanbod voorraadmodellen? Wij informeren je geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze mailings en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.