Een ongeëvenaarde wellness ervaring
Verior Retreats

Ontspanning beleven in een smaakvolle en luxe omgeving. Stijl en comfort in perfecte harmonie en dat alles onder één dak. De Verior Retreats zijn herkenbaar aan een exclusief en verfijnd design, pure en strakke vormen die samen met luxe materialen van hoge kwaliteit een harmonieus en warm geheel vormen die opgaat in de schoonheid van uw omgeving. De selectie hoogwaardige wellness faciliteiten creëren de ultieme weldaad voor uw rust en welzijn.

Ontspanning beleven in een smaakvolle en luxe omgeving. Stijl en comfort in perfecte harmonie en dat alles onder één dak. Een Verior Retreat is herkenbaar aan zijn exclusief en verfijnd design, gecombineerd met luxe materialen van hoogwaardige kwaliteit.

Verior retreats

Dé ultieme wellness beleving. Plug & play.

Een Sauna, Spa en regendouche in één luxe totaaloplossing? Op deze vraag hebben onze designers het antwoord. Een Verior Retreat is herkenbaar aan zijn exclusieve en verfijnde design. De combinatie van luxe en duurzame materialen zorgen niet alleen voor een tijdloos ontwerp maar eveneens voor een ongeëvenaarde wellness ervaring waarvan je vanaf dag één kunt genieten.

Twee exterieur stijlen
Copenhagen / Tribeca
Twee maatvoeringen
6 of 9 meter
(18 of 27 vierkante meter)
Twee uitvoeringen
Comfort / Deluxe
Copenhagen-basis
Copenhagen-alu-shutters1

Wellness retreat

Copenhagen

Verior Retreat Copenhagen kenmerkt zich door het gebruik van karakteristieke materialen en natuurlijke kleuren. Door strakke lijnen te omarmen komen we tot een puur Scandinavisch design die een Verior Retreat zijn minimalistische en tijdloze uitstraling geeft. 

Tribeca-Final-4 (1)
Tribeca-Final-2 (1)

wellness retreat

Tribeca

Verior Tribeca is een ode aan het New Yorkse industriegebied dat wordt gekenmerkt door oude fabrieksgebouwen en lofts. Zwart, staal, baksteen en robuust hout vormen de kenmerkende designelementen voor de Tribeca retreat en bieden de perfecte uitvlucht op een hectische urban lifestyle.

Verior Wellness Retreat_ Copenhagen A_004
Verior - Wellness Retreat - Copenhagen
High end luxe

In één oogopslag wordt duidelijk dat er geen enkele concessies zijn gedaan aan het ontwerp en de materialisering van een Verior Wellness Retreat. De luxeuze sauna met grote raampartijen geven een Retreat zijn luxueuze karakter en zorgen voor een bijzondere connectie met de omgeving.

wellness

Finse sauna

Een sauna met iemand delen staat in Finland
voor verbintenis en dé plek waar ontspanning
bijeen komt. Omarm deze traditie en ontdek de
traditionele Finse sauna’s van Verior waar niet
alleen je algemene welzijn verbetert maar het
regelmatige gebruik zelfs een ondersteunende en
helende werking heeft op je gehele lichaam en
geest.

wellness

Spa

Met een eigen spa hoef je de deur niet meer uit voor een ultieme wellness-ervaring. In privacy van je eigen omgeving geniet je van totale ontspanning die de spa’s van Verior bieden. De vele mogelijke Hydro massages en therapieprogramma’s die de Spa’s van Verior bieden zorgen voor ultieme relaxmomenten waarbij je volledig tot ontspanning zult komen.

wellness

Regendouche

Maak jouw wellness ervaring compleet met een luxe inbouwregendouche. Geniet van een verfrissende douche alvorens je gebruik maakt van de sauna óf gebruik zonder ook maar te moeten wachten van een heerlijke warme buitendouche wanneer je je oplaad voor de dag. Een regendouche is een perfecte manier om stress te verminderen en de stemming te verbeteren.

Turn-key Verior woningen

Personaliseer met extra accessoires

Verior is in 2020 opgericht vanuit de gedachte dat woonoplossingen slimmer, duurzamer en toegankelijker zouden moeten zijn voor zowel starters, doorstromers alsook senioren. Verior startten met het doel de ideale modulaire woonoplossing te creëren die kan meegroeien met de behoefte van de bewoner. 

Inbouwnis met sfeerverlichting
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Televisie integratie
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Smart domotica pakket
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Luxe panorama Sauna
ontdek de traditionele Finse sauna’s van Verior waar niet alleen je algemene welzijn verbetert maar het regelmatige gebruik zelfs een ondersteunende en helende werking heeft op je gehele lichaam en geest.
Regendouche

Maak jouw wellness ervaring compleet met een luxe inbouwregendouche. Geniet van een verfrissende douche alvorens je gebruik maakt van de sauna

Inbouwnis met klimaatkast

Kies voor een extra functioneel designelement waarbij de mogelijkheid bestaat om een tv en/of wijnklimaatkast te integreren waardoor er een naadloze en esthetische uitstraling ontstaat.

Smart TV integratie

Upgrade een Wellness Retreat voor extra comfort en ontspanning met een geïntegreerde Smart-TV. Je favoriete streamingdiensten binnen handbereik en zelfs spraakgestuurd zodat je avonden lang kunt relaxen vanuit je eigen Spa. 

Made to measure

Personaliseer een Wellness Retreat met aanvullende opties

Voor wie een Wellness Retreat nog niet compleet genoeg is bestaat de mogelijkheid te upgraden met extra maatwerk opties. Waaronder een ingebouwde klimaatkast of Sonos integratie. Ook voor andere individuele wensen denken wij graag met je mee.

Maatwerk inbouwnis klimaatkast

Kies voor een extra functioneel designelement waarbij de mogelijkheid bestaat om een tv en/of wijnklimaatkast te integreren waardoor er een naadloze en esthetische uitstraling ontstaat.

Smart TV integratie

Upgrade een Wellness Retreat voor extra comfort en ontspanning met een geïntegreerde Smart-TV. Je favoriete streamingdiensten binnen handbereik en zelfs spraakgestuurd zodat je avonden lang kunt relaxen vanuit je eigen Spa. 

Verstelbare privacy shutters

Onze aluminium privacy shutters met verstelbare lamellen zorgen voor extra privacy en een ideale lichtbeheersing. Wanneer gesloten bieden privacy shutters volledige privacy. 

Sonos integratie met in ceiling speakers

Maak van je Wellness Retreat de perfecte entertainment ruimte door te kiezen voor een integratie van Sonos® met Bowers en Wilkinson plafondluidsprekers. Connect Spotify in een handomdraai met je Sonos installatie en speel je favoriete muziek af terwijl je gebruik maakt van de Sauna of Spa.

“Each Hytte unit employs a fabric first approach to energy efficiency - wrapped in natural and recycled insulations to reduce energy demand before considering the potential of expensive ‘renewable’ energy systems. ”

Verior Wellness Retreats

Hytte is a commercially viable product that fully capitalises on the tourism industries current disruption and rapid change.
Sign up for news

Veelgestelde vragen

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een Verior woning?

Voor het plaatsen van een zogenaamd bijgebouw zijn er enkele richtlijnen. Zo heb je te maken met de bebouwingsruimte van het perceel. Dat is het gebied in je tuin waarop je vrij mag bouwen. Bij een achtertuin tot honderd vierkante meter (100m2) is dit de helft van de grond, maar bij een grotere tuin is dit een kleiner percentage. Voor een mantelzorg bestemming kunnen deze voorwaarden weer afwijken. Verior kijkt graag mee naar de specifieke situatie en kan vrijblijvend een haalbaarheidscheck doen. 

Is het mogelijk om aanpassingen te doen aan het ontwerp of indeling?

Het unieke van het Verior concept is dat onze modules volledig engineerd zijn waarmee we een optimaal product kunnen leveren en een efficiënte doorlooptijd. Door keuzes te bieden in verschillende exterieur stijlen, indelingen en interieuropties kun je een Verior module geheel eigen maken. Zijn er daarnaast nog specifieke wensen dan bespreken wij dat graag in een maatwerk gesprek. 

Welke voorbereidingen moet ik zelf treffen voor het plaatsen van een Verior woning?

Standaard worden onze modules geplaatst op schroeffunderingen. Hiervoor dient de ondergrond voldoende vlak en vrij te zijn. Daarnaast dienen er voorbereidingen te worden getroffen voor de aanleg van riolering, elektra en water. Samen met onze partners kunnen wij deze voorbereidingen desgewenst geheel uit handen nemen.

Wordt een Verior woning echt in één dag geplaatst?

Ons streven is dat een Verior module altijd volledig geprefabriceerd en binnen één dag op locatie wordt geplaatst, afhankelijk van het aantal modules. 

Verior signatures
Massaal zijn we op zoek naar onze geluksmomenten. Ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en bewuster van onze mentale conditie. Verior Retreat is hét antwoord op deze behoefte. Een ongekende wellness ervaring die buiten veranderd in een oase van rust en ontspanning.

Testimonials

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze mailings en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.