Tuinkantoor S

Exterieur

 • Pixel

  Thermo Essen €0,00

 • Pixel

  Bamboo Variabel €495,00

 • Pixel

  Zink €1.495,00

Klimaat

 • Pixel

  Elektrische verwarming met thermostaat €0,00

 • Pixel

  Airconditioning €1.239,00

Interieur

 • Pixel

  Ergonomisch meubelpakket €991,73

Totaalprijs ex. BTW.

€16.524,00

Basisprijs €16.524,00 + Exterieur €0 + Klimaat €0

Een sauna met iemand delen staat in Finland voor verbintenis en dé plek waar ontspanning bijeen komt. Omarm deze traditie en ontdek de traditionele Finse sauna’s van Verior waar niet alleen je algemene welzijn verbetert maar het regelmatige gebruik zelfs een ondersteunende en helende werking heeft op je gehele lichaam en geest.

De massieve en degelijke Comfort Sauna is qua prijs-kwaliteitverhouding de beste in zijn soort. Er wordt enkel gebruik gemaakt van duurzaam 1e klas Nordisch Fichte hout wat een leven lang mee gaat. De natuurlijke eigenschappen van dit hout zorgen ervoor dat grote schommelingen in temperatuur en vochtigheid geen nadelige effecten op de levensduur van de sauna.

+ Finse sauna (4 pers.)
+ 211 x 161 x 210 cm (LxDxH)
+ Espen hout interieur
+ Harvia saunakachel 9kW

De exclusieve Sauna Deluxe met de voor en zijwand uitgevoerd in helder glas geeft een schitterend panoramisch uitzicht. Het interieur is uitgevoerd met oog voor detail en compleet vervaardigd uit duurzaam Thermo Lindenhout. Een tijdloos en luxe design wat naadloos past in deze Copenhagen Retreat.

+ Deluxe Finse glassauna
+ 221 x 156 x 212 cm (LxDxH)
+ Lindehout interieur
+ Harvia saunakachel 9kW

Met een eigen spa hoef je de deur niet meer uit voor een ultieme wellness-ervaring. In privacy van uw eigen omgeving geniet u van totale ontspanning die de spa’s van Verior bieden. De vele mogelijke hydromassages en therapieprogramma’s die de Spa’s van Verior bieden zorgen voor ultieme relaxmomenten waarbij je volledig tot rust komt.

Waar luxe en kwaliteit de standaard zijn maakt Verior met de Comfort modellen de Spa’s toegankelijk voor ieders budget. Alle modellen in deze serie zijn uitgerust met een Balboa besturingssysteem en afhankelijk van uw wensen volledig te personaliseren qua afmeting, jets, LED verlichting en massagepompen.


+ Comfort Spa (5 pers.)
+ 200 x 200 x 80 cm (LxBxH)
+ 50 RVS Jets
+ Balboa besturing
+ Waterval
+ LED verlichting
+ Opstapje + cover

De Deluxe Spa’s van Verior brengt je spa beleving naar een ongekend hoog niveau. Enkel de meest kwalitatieve materialen en gadgets zijn gebruikt in deze exclusieve spa’s. Elk model van deze collectie is royaal gevormd om het lichaam compleet tot rust te laten komen. Sublieme hydromassage met krachtige massagepompen, uniek filtersysteem, optimale isolatie, de nieuwste bluetooth touchscreen bediening en nog veel meer.

+ Deluxe Spa (6 pers.)
+ 200 x 200 x 90 cm (LxBxH)
+ 60 Jets + waterval
+ Balboa WIFI besturing & Spa Touch
+ Bluetooth geluidsysteem met 4 speakers
+ Uitgebreid LED pakket
+ Aromatherapie
+ Opstapje & geïsoleerde thermocover

Onze inhouse designers luisteren naar uw wensen en ideeën om tot een gepersonaliseerd ontwerp te komen. Uw keuzes voor materialen en kleurstalen worden vervolgens getransformeerd tot artist impressions die een fotorealistisch idee van uw gepersonaliseerde Verior Retreat geven.

Afmetingen
L 6000 x B 3000 x H 2750 mm
Binnenmaat: 15,4 m2
Buitenmaat: 18 m2

Vraag brochure aan

ANGLE_03

Uw eigen tuinkantoor?

Neem contact met ons op en ontvang binnen een dag uw offerte.